Delejtű

Referencia munkáim (3)

Ki az ügyfél?

Nagy Jennifer vállalkozó tréner, aki a Delejtű és a Funprez módszer megalkotója. A Funprez egy olyan oktatási módszer, ami bármilyen tanulási különbözőséggel élő ember számára ideális. Számomra igazán fontos, hogy mindenki egyenlő esélyekkel tanulhasson, így nagyon izgatottan vágtam bele a közös munkába.

Mit érdemes tudni róla?

Jennifer segít a vállalkozóknak elsajátítani, hogyan kell a vállalkozásuk számára egy biztonságos alapot kiépíteni és egy hosszútávon is stabil bevételt termelő rendszert kialakítani.

Márkája

Amivel megkeresett

Mikor először beszéltem Jenniferrel, azt mondta, hogy “Én szóban sokkal erősebb vagyok, mint írásban. Viszont az a baj, hogy az összes tananyagom írott formában kerül fel az oktatófelületemre”.

Én pedig azt válaszoltam, hogy “Szerintem ez egyáltalán nem baj. Ugyanis az én erősségem az írott szövegek csodává varázslása, szóval még jó, hogy nem videós anyagaid vannak”. 🤗

Jennifer megkért, hogy tündérkedjem át magam a tananyagainak, social media posztjainak és hírleveleinek szövegén és segítsek kibogozni az összekuszálódott mondatait, illetve segítsek redukálni az indokolatlanul sok vesszőhasználatot. Egyébként fantasztikus szövegeket ír, amik tökéletes scriptek lehetnének egy videós anyaghoz. 😅

Hamar ráéreztem a kommunikációs stílusára, értettem, hogy ki a célközönsége, hogy mit és hogyan szeretne átadni.

Amikor kiderült számára, hogy tényleg nem szükséges egy mondatba 4 vessző, újabb kéréssel fordult hozzám, rám bízta blogcikkek és hírlevelek írását is.

Jennifer személyisége, a szövegek edukatív jellege és mesés elemei miatt kifejezetten örömmunka számomra a Delejtű anyagain dolgozni. 🥰

Ezeket a feladatokat vettem le a válláról

Tekints bele a munkám egy részébe

Elért eredmények

Kevesebb adminisztráció

A tanulók kérdései szinte nullára redukálódtak, annyira érthetően lettek megfogalmazva a tananyagok

Több idő

Jennifernek rengeteg ideje szabadult fel, mert csak a nyers szöveget kell elküldenie nekem, anélkül, hogy neki át kelljen nézni

Biztonságérzet

Jennifernek biztonságérzetet nyújt, hogy tudja: a tananyagai igényesen vannak megfogalmazva

Így vélekedik Jennifer a közös munkáról

“Ivett az a személy, aki minden szöveges anyagomat hibátlanná varázsolja. Korrekciózza a tananyagaimat, a social media posztjaimat és a hírleveleimet is, neki hála biztonságérzésem van, hogy minden anyagom igényes ér érthető.

Ami a legjobban tetszik Ivettben, az az, hogy tökéletesen megérti, mit akarok kommunikálni. Hihetetlen érzéke van ehhez, és úgy fogalmazza át a mondataimat, hogy azok félreérthetetlenül tükrözzék a gondolataimat.

Emellett Ivett hihetetlenül gyorsan és hatékonyan dolgozik. Mindig pontosan tartja a határidőket. Illetve végtelenül kedves és közvetlen ember, akivel öröm együttműködni.

Ha te is olyan profi szövegírót keresel, aki hibátlanná varázsolja a tartalmaidat, akkor Ivett a tökéletes választás. Ő az a titkos fegyver, amire minden online vállalkozásnak szüksége van. Mindenkinek kell egy Ivett 🤭”

Nagy Jennifer
delejtu.hu - Vállalkozó tréner

További referenciáim